Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Heuphoogte draaideur: Ikarus serie

Bij Methon bieden we een uitgebreide lijn gemotoriseerde draaideuren van het merk Gotschlich. Deze op heuphoogte formaat draaideuren zijn speciaal ontworpen om toegang te bieden aan kinderwagens en rolstoelen bij bemande binnen- en buiteningangen van recreatiefaciliteiten en architectonisch gevoelige gebouwen.

Heuphoogte draaideur: Ikarus serie Gotschlich

Binnen de serie heuphoogte draaideur van Ikarus bieden we drie hoogwaardige producten: Ikarus Transpa, Ikarus Baden, en Ikarus Holm. Elk model is ontworpen met de focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en esthetiek.

Ikarus Transpa: heuphoogte draaideur

De Ikarus Transpa motorische klapdeur biedt een elegante oplossing voor toegang met kinderwagens en rolstoelen. Gemaakt van roestvrije materialen, past deze deur perfect in kantoor- en recreatiegebouwen zoals fitnesscentra. Met een centrale aandrijving in de draaistijl en glazen03 paneelbarrière-elementen heeft de Ikarus Transpa een stijlvol en open ontwerp dat naadloos aansluit bij elke architectuur.

Ikarus Baden

De Ikarus Baden motorische klapdeur is ideaal voor zwembaden en recreatievoorzieningen, evenals voor de toegang tot fabrieken. Deze deur, gemaakt van roestvrije materialen, biedt een open ontwerp dat perfect aansluit bij elke architectuur. De centrale aandrijving zorgt voor een stille en nauwkeurige werking, en de deur is geschikt voor bidirectionele toegang.

Ikarus Holm

De Ikarus Holm gemotoriseerde klapdeur is ontworpen voor zowel binnen- als buiteningangen van zwembaden en recreatievoorzieningen. Met een robuuste constructie van roestvrije materialen en een centraal aandrijfsysteem, biedt deze deur een betrouwbare en esthetische toegangsoplossing die past bij elke architectonische stijl. De Ikarus Holm is geschikt voor bidirectionele werking en biedt een hoge verkeerscapaciteit.

 

Snelle service

Kort en krachtige service- en onderhoudsvoorstellen.

Heldere communicatie

Duidelijke communicatie, geen moeilijke woorden, eerlijke antwoorden

Afspraak is afspraak

We blijven in overleg, afspraak is afspraak!

Met deze drie modellen gemotoriseerde klapdeuren van Gotschlich, biedt Methon flexibele en betrouwbare toegangsoplossingen voor diverse toepassingen, van recreatiecentra tot kantoorgebouwen. Neem  contact met ons op voor meer informatie en ontdek welke oplossing het beste past bij uw behoeften.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Een van onze specialisten staat voor u klaar!

 

0252-531230 info@methon.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×